Поліція обіцяє знайти нападників-вбивць журналіста
Допитано понад 1300 осіб

Черкаська поліція обіцяє докласти максимум зусиль, аби встановити і затримати тих, хто побив черкаського журналіста Вадима Комарова, що призвело до його смерті.

Про це на своїй сторінці у ФБ написав речник поліції Дмитро Грищенко.

«Сьогодні близько другої години ночі помер журналіст Вадим Комаров, який 46 днів провів в лікарні, в комі, після зухвалого нападу. Поліція висловлює співчуття рідним і близьким журналіста.

На жаль, на сьогоднішній день особа нападника не встановлена, проте робота у цьому напрямку триває. Зараз справою займається група слідчих слідчого управління поліції Черкаської області. Справа розслідується як умисне вбивство.

У слідства є три основні робочі версії – це професійна діяльність потерпілого, раптова сварка з невстановленою особою та вбивство з корисливих мотивів. За цей час проведено ряд оглядів місця події, де вилучено слідові інформацію, речі потерпілого та інші предмети, які можуть мати доказове значення у кримінальному провадженні. Призначено комплекс судових експертиз, направлених на встановлення особи, яка скоїла кримінальне правопорушення, проведено поквартирний обхід будинків, які розташовані неподалік місця вчинення злочину, допитано понад 1300 осіб, встановлено та відпрацьовано понад 100 камер відеоспостереження, що розташовані по маршруту руху потерпілого. Частину відео вилучено та долучено до матеріалів кримінального провадження.

Поліція відповідно до вимог Закону не може надати всю інформацію, якою володіє слідство, проте запевняємо, що робимо все, що від нас залежить, щоб встановити та затримати нападника».

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .