Погода на Черкащині зміниться в середині тижня
Чекаємо «бабиного літа»

Цьогорічна осінь скупиться на повернення тепла. Не встигла Черкащина порадуватися літньому теплу у суботу, як у неділю увірвався вихор із негодою. Дощові хмари та поривчастий вітер обмежили прогрів до 16-18º тепла і принесли чергову порцію опадів. Проте не втрачаємо надії, середина осені ще презентує довгоочікуване сонце та тепло.

Це пообіцяв Черкаський обласний гідрометцентр.

Прогоду поточного можна розділити на два періоди: перша половина  по-осінньому непогожа, а друга  стійка та комфортна.

У вівторок наш регіон ще залишиться у холодній тиловій частині циклону, який перемістився на Білорусь. Цей день з температурами вночі 3-8º, вдень 8-13º тепла виявиться найхолоднішим на цьому тижні, дощитиме. Не забудьте прихопити з собою парасольку. Середній температурний фон 8º нагадає про близькість опалювального сезону.

У середу в атмосфері розпочнеться «передача влади» від циклону до антициклону  гаранта стійкої погоди. Вночі місцями невеликий дощ, вдень без опадів. Температура вночі 3-8º тепла, вдень 10-15º.

Із четверга позначиться сприятливий вплив антициклону «TIMEO», потеплішає вдень до 14-19º.

За попередніми оцінками, спокійна, суха та тепла погода утримається на Черкащині 6-8 днів.

Припинення дощів та потепління дозволять завершити збирання врожаїв та підготуватися до осінньої посівної кампанії. Така погода дозволить максимально продуктивно використати цей час для підготовки до осінньо-зимового періоду.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .