На Осташівському ставку в Умані виявили браконьєрську сітку
Довжина знаряддя - 120 м

З метою виявлення та припинення фактів порушення природоохоронного законодавства 28 січня 2019 року Працівником Управління екологічного нагляду (контролю) у Черкаській області Державної екологічної інспекції Центрального округу спільно з громадськими інспекторами з охорони довкілля здійснено профілактичний рейд на території Осташівського ставу міста Умань.

Про це у своєму дописі на ФБ повідомив заступник начальника управління Держекоінспекції Центрального округу Олександр Позняков.

За результатами спланованого заходу упереджено незаконний вилов водних живих ресурсів, виявлено та вилучено сітку мисинову довжиною близько 120 м. Оскільки осіб причетних до даного правопорушення на місці затримати не вдалося, тому складено акт про вилучення знарядь незаконного добування водних ресурсів.

Державна екологічна інспекція вкотре попереджає усіх без винятку осіб ласих до легкої наживи, що й на далі буде докладати максимум зусиль до боротьби з недобросовісними громадянами, які звикли безкарно знищувати надбання українського народу.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .