На місці масового отруєння в Черкасах працюють усі служби, навіть комунальники з «Нової якості» (ФОТО)
Мешканців вивели на свіже повітря

У Черкасах за адресою вул. Крилова, 95, сталося масове отруєння людей. Наразі на місці надзвичайної події працюють рятувальники, медики екстреної допомоги,, слідчо-оперативна група та представники міської влади.

Тут же і працівники обслуговуючої компанії «Нова якість», які проводили в цьому будинку заходи з труєння комах. Її директор Андрій Бортник запевняє, що ці роботи не можуть бути причиною отруєння людей, бо проводилися за допомогою таких препаратів, які сертифіковані навіть для застосування у закладах харчування. 

Наразі з ним спілкуються слідчі. Саме вони мають розібратися впричинах того, що сталося.

Натомість мешканці будинку сидять на лавочках під своїми підїздами - їх вивели рятувальники. 

Вони ж повідомляють, що після проведення інсектиційних робіт у підвалі першого під‘їзду житлового будинку на вулиці Крилова, люди почали масово звертатися за медичною допомогою.
Наразі триває евакуація потерпілих, рятувальники на свіже повітря вивели 20 людей, 2 дорослих та 5-ро дітей доставлені до лікарень для додаткового обстеження.
Рятувальники у індивідуальних засобах захисту органів дихання та спеціальних костюмах проводять поквартирний обхід, під час якого інформують людей про небезпеку отруєння та проводять евакуацію потерпілих.
Частина людей, які відмовилися від евакуації, знаходяться на балконах і чекають, коли мине небезпека.
На місці події працюють 6 карет «швидкої медичної допомоги». Медики оглядають потерпілих та оцінюють загальний стан мешканців під’їзду.
Крім рятувальників та медиків, на місці події також працюють усі служби екстреного виклику.

Галерея

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .