На хабарі погорів податківець (ВІДЕО)
Свої «послуги» податківець оцінив у 99 тисяч гривень

Начальника однієї з державних податкових інспекцій територіального органу ДПС Черкащини, який вимагав гроші від підприємця-аграрія, затримала Служба безпеки України.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець гарантував керівнику сільськогосподарського підприємства надати позитивний висновок за результатами податкової перевірки. Він також обіцяв не притягувати аграрія до адміністративної відповідальності за нібито нецільове використання земельних ділянок. Свої «послуги» податківець оцінив у 99 тисяч гривень.
 

Правоохоронці затримали зловмисника поблизу одного з торговельних центрів Черкас під час отримання всієї суми неправомірної вигоди.
 

У межах відкритого кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України тривають невідкладні слідчі дії. Наразі вирішується питання щодо повідомлення фігуранту справи про підозру у вчиненні злочину та обрання міри запобіжного заходу.
Викриття та затримання зловмисника проводилось спільно зі слідчими ДБР під процесуальним керівництвом військової прокуратури Черкаського гарнізону.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .