На агропромисловій виставці «Агро-2019» Черкащину представили понад 20 підприємств
Експозиція Черкаської області  розташована у 7 павільйоні

Днями відбулося відкриття ХХХІ Міжнародної агропромислової виставки «Агро-2019» за участі Першого віце-прем’єр-міністра України – міністра економічного розвитку і торгівлі Степана Кубіва, в. о. Міністра аграрної політики та продовольства України Ольги Трофімцевої, голови підкомітету з питань економічної і фінансової політики в агропромисловому комплексі Комітету Верховної Ради України з питань аграрної політики та земельних відносин, народного депутата України Леоніда Козаченка. Близько 1300 компаній із 15 країн світу беруть участь у XXXI Міжнародній агропромисловій виставці «Агро-2019».

Виставку «АГРО-2019» відвідала делегація із Черкаської області у складі директора Департаменту агропромислового розвитку Ігора Колодки, представників районних управлінь АПК, передових агроформувань області, науковців та інші.

Про це інформують у Департаменті агропромислового розвитку облдержадміністрації

Наразі на виставці аграрний потенціал Черкащини представляють 22 провідних підприємства та установи області, які застосовують інноваційні технології виробництва серед яких представлені в харчовій та переробній галузі:

 1 ТОВ «Хлібний Дім – Україна» (ТМ «Смаковинка»),

2 ТОВ Золотоніський лікеро-горілчаний завод «Златогор»,

3 ФОП «Слободяник» (ТМ «Сміляночка»),

4 ТОВ «Національна горілчана компанія»,

5 ПОСП «Уманський тепличний комбінат»,

6 ТОВ «Уманьпиво»,

7 ТОВ « АПК «Маїс»,

8 ТОВ «Красногірський олійний завод»,

9 ПП «Плужник»,

10 ТОВ «Агроплант»,

11 ПрАТ «Шполянський завод продтоварів» (ТМ «Жайвір»),

12 ТДВ «Золотоніський маслоробний комбінат»,

13 ТОВ «Черкасихліб ЛТД»,

14 ТОВ «Біхайв» (завод з переробки меду),

15 ТОВ «Напої плюс»,

16 ТОВ «Агрофірма «Маяк»,

17 ФОП «Фесенко»,

18. ТОВ «Золотоніські сади».

Окрім того, область представляли  5 господарств – суб’єктів племінної справи у тваринництві: ПАТ ПЗ ДГ «Золотоніське», ДП ДГ «Христинівське», ДП ДГ «Нива», ТОВ «Маяк –Агро», ТОВ «Агроко».   

У межах виставки проходять ділові заходи, зокрема, міжнародний аграрний форум «АПК 4.0» у форматі дискусійних панелей, семінарів та тренінгів за ключовими напрямами: економічний, соціальний, екологічний, інноваційний простори.  

Також відвідувачі виставки мають можливість ознайомитися з новинками сільськогосподарської техніки та устаткування, високопродуктивними породами свійських тварин, сучасними агротехнологіями для всіх галузей агробізнесу.

Експозиція Черкаської області  розташована у 7 павільйоні. Всі відвідувачі виставки позитивно відзначали широкий асортимент продукції від виробників Черкащини, які можна було купити і продегустувати.   Особливо цікавою була так звана етнозона, де гостей зустрічали привітні красуні в українському національному одязі, що представляла національні традиції Черкащини. 

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .