Міські керманичі висадили понад п'ятсот трояндових кущів до Міжнародного свята жінок
Відновити назву парку та подарувати жінкам трояндову алею. З такою метою міські чиновники зібрались, аби висадити десятки квіткових кущів. Трояндовий флешмоб зібрав не тільки слуг народу, а й містян. Щоправда, вони лише спостерігали за стараннями депутатів. Як все відбувалось, бачила й Вікторія Чорнобривець.

Поряд із перекопаною ділянкою чекають своєї висадки понад півтисячі трояндових кущів. Декілька різновидів квітів не примхливі до змін клімату і мають прижитися, впевнено резюмує спеціалістка з аграрних питань та консультантка пані Олена.

На трояндовий флешмоб зібрався чоловічий склад міської ради. Депутати, директори департаментів, помічники. І вже приміряються, де будуть саджати рослини. Що ж до самої акції, каже заступник міского голови Ігор Волошин, вирішили у такий спосіб поліпшити благоустрій міста й привітати жінок зі святом весни.

Акція привернула увагу й перехожих. Люди спиняються, аби поглянути, чи вміють чиновники саджати. Взявся за лопату й міський голова. Каже, інструмент видали якісний, а отже, робота піде активніше.

Попри наявність охорони на території парку, ризики варварства щодо комунального майна таки існують. Лишається закликати мешканців міста хіба до совісті та здорового глузду. Проте завершити розмову вдається на позитивній ноті.

Вікторія Чорнобривець, Анастасія Лушпіган, служба новин телеканалу «Ільдана»

Теги:

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .