Майже 54 млн гривень отримає освіта Черкащини після уточнення обласного бюджету
І понад мільйон - на вибори до місцевих рад

У п’ятницю 21.06.2019 на черговому засіданні обласної ради депутати схвалили зміни до обласного бюджету на 2019 рік. За інформацією директора Департаменту фінансів обласної державної адміністрації Наталії Кравченко, основні напрямки внесення змін до обласного бюджету – це уточнення обласного бюджету за рахунок субвенцій з державного та місцевих бюджетів, а також перерозподіл затверджених призначень за пропозиціями головних розпорядників коштів.

Про це повідомили в департаменті фінансів Черкаської ОДА.
В результаті затверджених змін спрямовується 53,9 млн.грн. на реалізацію заходів, спрямованих на підвищення якості освіти; 1,1 млн.грн. на проведення виборів депутатів місцевих рад та сільських, селищних, міських голів, у тому числі на проведення перших виборів у трьох новостворених об’єднаних громадах та проведення додаткових виборів депутатів у двох об’єднаних громадах. Розподілено між місцевими бюджетами області 3,348 млн. грн цільових видатків медичної субвенції з державного бюджету на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет.
Збільшуються призначення на виплату заробітної плати працівникам обласних бюджетних установ відповідно до діючих умов оплати праці та проведення розрахунків за енергоносії; на поліпшення матеріально-технічної бази обласних комунальних установ та закладів шляхом проведення поточних та капітальних ремонтів, придбання техніки та обладнання. Також спрямовуються кошти з обласного бюджету місцевим бюджетам на вирішення найбільш нагальних питань місцевого розвитку та природоохоронних заходів.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .