Черкаські депутати працюють "на трієчку"

Комітет Виборців України презентував підсумки громадської кампанії «Атестація депутатів місцевих рад» за результатами 2018-го року.

Оцінюють діяльності депутатів за двома показниками: об’єктивне та експертне. Під час об’єктивного оцінюють відвідуваність та виступи обранців на пленарних засіданнях, звітування про роботу перед виборцями, проекти рішень, які вони підготували і таке інше. До експертного оцінювання, залучили журналістів, активістів та громадських діячів, які протягом року аналізували роботу депутатів.

Цього разу жоден із депутатів не отримав максимальної оцінки за результатом об’єктивного оцінювання, 15 з них отримали 4-рку за свою роботу, у 23 обранців трійки. 5-ро мають двійки. За словами експерта Артура Чемириса, депутати за рік поліпшили свої результати, в порівнянні з попереднім атестуванням. Значно погіршились результати експертного оцінювання. На думку 15 незалежних експертів, лише один з депутатів, – це представник Партії вільних демократів Олександр Згіблов отримав 4-рку. 24 депутати – «трійки». У решти – двійки.

Теги:

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .