Графік руху дизелів через Золотоношу знову змінився: додалися нові варіанти
Приміром, від станції Драбово-Барятинське

З 20 червня відновлено рух приміського дизель-потяга від станції Гребінка до станції ім. Т. Шевченка. Віднині у понеділок, суботу, неділю та післясвяткові дні по станції Золотоноша він прибуває о 5:04. Тривалість стоянки 2 хвилини. Вже о 5:06 ви відправитеся у Черкаському напрямку.

Повідомляє ЗолотоношаСity.

Цей же потяг №6061 у вівторок, середу, четвер та п’ятницю відправляється від станції Драбово-Барятинське. Прибуття і стоянка у Золотоноші ідентична.

Варто знати, що приміський дизель-поїзд №6074 сполученням «ст. ім.Т. Шевченка – Драбово-Барятинське» у понеділок, вівторок середу й четвер є і в пізній вечірній час. У Золотоношу він прибуває о 23:07, а відправляється за хвилину. Курсує лише до станції Драбово-Барятинське.

У п’ятницю, суботу, неділю і святкові дні цей же дизель-потяг доставить вас до станції Гребінка. Час відправлення у Полтавському напрямку незмінний 23:08.

Нагадуємо, дістатися до Гребінки вранці ви зможете о 8:04, а ввечері о 18:29. Поїхати у Черкаському напрямку в обідню пору спідручно о 13:28, а ввечері о 22:10.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .