Енергетики закликають сплатити за електрику і погрожують відключеннями боржників
При несплаті заборгованості у квітні Товариство буде зобов’язане відключити боржників від електропостачання

У квітні відключені від електропостачання будуть всі боржники ПАТ «Черкасиобленерго» та споживачі, які не розрахувалися за поточну спожиту електроенергію у січні-лютому з ТОВ «Черкасиенергозбут» чи іншим постачальником.

Про це попереджає прес-служба компанії.

ПАТ «Черкасиобленерго» надає чи обмежує послуги в рамках чинного законодавства, відповідно списків, які сформовані енергопостачальними компаніями.

Рекомендуємо в найкоротші терміни сплатити поточні борги перед електропостачальними компаніями та провести остаточний розрахунок з ПАТ «Черкасиобленерго» за електроенергію, спожиту до 1 січня 2019 року, для уникнення непорозумінь.

Нагадуємо реквізити РЕМ на які здійснюється оплата за боргами які виникли до 2019 року: ЗАВАНТАЖИТИ 

Як повідомлялося раніше, з січня 2019 року на Черкащині послуги з постачання для побутових та малих не побутових споживачів, тобто продажу, електричної енергії надає ТОВ "Черкасиенергозбут", а послуги з розподілу електричної енергії - ПАТ «Черкасиобленерго».

В лютому споживачі отримали квитанції, в яких було зазначено інформацію щодо розміру заборгованості перед ПАТ «Черкасиобленерго» за електроенергію, використану до 01.01.2019. Квитанції містять всі необхідні дані для здійснення оплати.

При сплаті за послуги зверніть увагу:

- перевірте реквізити компанії, аби уникнути помилкового платежу;              

- перевірте номер Вашого особового рахунку;

- сплачуйте лише ту суму, яка зазначена в рахунку.

При несплаті заборгованості у квітні Товариство буде зобов’язане відключити боржників від електропостачання, відповідно до чинного законодавства.

Товариство закликає споживачів своєчасно сплачувати за послуги з постачання та розподілу електричної енергії. 

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .