Двоє черкащан отримали опіки під час пожеж на вихідних
Згоріли також автомобіль ВАЗ, речі домашнього вжитку, сіно, домашня птиця та худоба

13 липня об 11:10 в селищі Вільшана, Городищенського району, по провулку Захарова, виникла пожежа у  веранді прибудованої до житлового будинку.

Пожежу впродовж півгодини ліквідували рятувальники 4-ї державної пожежно-рятувальної частини та добровольці місцевої пожежної команди СТОВ «Вільшана». Внаслідок пожежі господар отримав опіки та був терміново госпіталізований до лікарні.

Про це повідомили в управлінні ДСНС в Черкаській області.

За попередніми даними, причиною пожежі стало коротке замикання електроприладу.

14 липня у селі ВергуниЧеркаського району, на вулиці Перемоги сталося загорання у надвірній споруді. Господарі за допомогою підручних засобів намагалися ліквідувати вогонь, проте, після того як співмешканець господарки отримав опіки, змушені були відступити та звернутися по допомогу до рятувальників.

На ліквідацію пожежі прибули чергові караули 1-ї та 18-ї державних пожежно-рятувальних частин, а також чергові розрахунки місцевих пожежних команд із сіл Леськи та Хацьки, а також техніка одного із підприємств. Спільними зусиллями вогнеборців пожежу о 20:10 вдалося локалізувати, а о 20:50 ліквідувати. Чоловіка, що отримав опіки, було госпіталізовано до лікарні.

Вогнем пожежі знищено автомобіль ВАЗ, речі домашнього вжитку, сіно, домашню птицю та худобу, яку утримували в будівлі. Причина пожежі встановлюється.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .