Двадцять працівників «Черкасиводоканалу» відзначено почесними грамотами
Водоканалівці відзначили професійне свято

З нагоди професійного свята 20 працівників «Черкасиводоканалу» відзначено почесними грамотами. 

Кожну третю неділю березня в Україні відзначають День працівників житлово-комунального господарства і побутового обслуговування населення. З цієї нагоди в Черкаській обласній філармонії, 14 березня, відбулося урочисте нагородження працівників галузі.

Про це повідомила прес-служба підприємства.

Черкаських комунальників привітали представники Черкаської обласної адміністрації, заступники міського голови Людмила Бордунос та Юрій Ботнар, голова обкому профспілки працівників ЖКГ, місцевої промисловості, побутового обслуговування населення Іван Анашкевич та голова Федерації профспілок Черкаської області Петро Шевченко.

За сумлінну працю було нагороджено 20 найкращих працівників водоканалу, яким вручили цінні подарунки та почесні грамоти.

До привітань долучився й голова центрального комітету профспілки працівників ЖКГ України Олексій Романюк. Він нагородив директора КП «Черкасиводоканал» Сергія Овчаренка нагрудним знаком «Лауреат Премії галузевої Профспілки» за сумлінну працю, високий професіоналізм, значний особистий внесок у розвиток водопровідно-каналізаційного господарства та з нагоди професійного свята.

Урочистий захід завершився святковим концертом.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .