ЧНУ ім. Богдана Хмельницького відновив навчання та запрошує на онлайн-заходи всіх охочих (ВІДЕО)
Усі охочі можуть приєднатися безкоштовно

Вищі навчальні заклади відновлюють діяльність та продовжують надавати освітні послуги. Відновили графік навчання і в Черкаському національному університеті ім. Богдана Хмельницького.

Для безпеки студентів та викладачів лекції читають дистанційно. За словами Людмили Смалиус, начальниці навчально-методичного відділу, до такого формату вже призвичаїлися. У кожного зі студентів є корпоративна пошта, а викладачі можуть обрати зручну для роботи платформу. 

Окрім звичайних занять, університет почав проводити загальноосвітні лекції для всіх охочих, зокрема, з історії України, безпеки в інформаційному просторі, психології та права. На них можуть побувати і черкащани, і гості міста. Така діяльність, на думку пані Людмили, підтримує, вселяє надію та заспокоює.

До просвітницької діяльності залучена Тетяна Бондаренко, завідувачка кафедри журналістики, реклами та PR-технологій. Пані Тетяна говоритиме з авдиторією про фейки, їхні ознаки та різновиди, а також – про інформаційно психологічну операцію, яку проводить росія проти українців. Цифрові навички, на її думку, зараз особливо потрібні. 

Продовжувати освітній процес важливо, оскільки знання допоможуть розібратись не лише в собі, а й оточенні, каже ректор Олександр Черевко. 

Інформацію про науково-просвітницькі лекції можна знайти на сайті університету: https://cdu.edu.ua/anons-podiy/chnu-zaproshuie-na-prosvitnytski-onlain-zakhody-dlia-studentiv-aspirantiv-ta-naukovtsiv.html 

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .