Чи буде «Безпечне місто» у Черкасах? (ВІДЕО)
Швидкість реагування на злочини підвищиться у рази.

У Черкасах відбулася чергова нарада стосовно проекту «Безпечне місто». Переконувати керівництво обласного центру у ефективності своїх послуг приїхав Валерій Клебан  представник однієї з київських компаній.

Про те, у який спосіб пропонують зробити життя мешканців Черкас безпечним  у сюжеті «Ільдани». 

Запобігання вчиненню злочинів, ефективне розслідування злочинів, виявлення осіб, що знаходяться у розшуку та зниження рівня терористичної загрози  основні завдання, які, за словами Валерія Клебана, будуть досягнуті завдяки обладнанню і програмному забезпеченню, які він пропонує.

Присутні на нараді почули запевнення, що швидкість реагування правоохоронців на вчинені злочини підвищиться у рази. Валерій Клебан каже, що для вдалої реалізації проекту «Безпечне місто», фірма, яку він представляє, має команду, що здатна у короткі терміни розробити і запустити систему на великій території та забезпечити її стале фунукціонування протягом тривалого часу. На практиці спираються на використання клієнт-серверних рішень, які мають широкі аналітичні можливості, а не лише фіксацію того, що відбувається на вулицях міст. Також важливою складовою є використання обладнання однієї фірми.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .