Черкаський «Імпульс» зібрав цілу низку нагород на Чемпіонаті світу
Чемпіони та віце-чемпіони світу - їхні здобутки

Вражають результати представників зразкового колективу сучасної хореографії «Імпульс» на Чемпіонаті світу з сучасного танцювального спорту, що відбувається у Хорватії з 22 по 27 травня 2019 року.

Сьогодні третій день змагань, і наші семеро талановитих танцівників на чолі з керівником колективу Людмилою Воропай вже встигли вибороти звання Чемпіонів світу у сольних, дуетних і групових виступах.

Стронська Ангеліна стала чемпіонкою світу у категорії диско-слоу юніори. Стрій Ольга стала чемпіонкою світу у категорії «диско-юніори». Іванченко Альона та Стронська Ангеліна стали чемпіонками світу по «диско-дует» та «диско-слоу» серед дорослих. Стрій Ольга та Рудевич Аліна стали чемпіонками світу у категорії «диско-дует» серед юніорів та віце-чемпіонами світу по «диско-слоу-дует» серед юніорів. Бебка Діана та Ізуїта Валерія стали віце-чемпіонами світу серед юсів у категорії «диско-слоу-дует», та бронзовими призерами чемпіонату світу по «диско-дует» серед юсів. Риженко Назар та Стронська Ангеліна стали віце-чемпіонами світу у категорії «диско-дует-юніори».

Вітаємо Іванченко Альону, Стронську Ангеліну, Стрій Ольгу, Ізуїту Валерію, Бебку Діану, Рудевич Аліну, Риженко Назара з такими чудовими результатами.

Попереду ще три насичені дні змагань.

Галерея

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .