Другий етап буде вже у травні

Перший етап Чемпіонату України з ралі під назвою «Ралі столиця» відкрився на київському Хрещатику у суботу, 13 квітня, а самі змагальні ділянки були прокладені у Житомирській області. Загальна протяжність всіх змагальних ділянок близько 170 км. Загалом участь у змаганнях взяли близько 30 екіпажів з різних міст України. З Черкас - три екіпажі.

Серед них представник Автомобільного клубу «Черкаси» Андрій Яроменко (їздив під номером 53). У професійному ралі він не їздив уже давно, тож перший етап став для нього своєрідним випробуванням. Готувати машину під ралі він довірив команді механіків із Дніпра, які спеціалізуються виключно на підготовці машин для професійного автоспорту. Машину готували упродовж кількох місяців. Андрій стартував не лише з новою командою механіків, а й з новим штурманом. Ним став Сергій Вовк із Запоріжжя. Тож під час першого етапу вони пробували спрацюватися як єдина команда.

Однак фінішувати у першому етапі команді Яроменко/Вовк не вдалося. Підвів двигун. Тому, проїхавши кілька змагальних ділянок, вони змушені були зійти з дистанції. За кілька днів механіки обіцяють з’ясувати причину поломки двигуна.

Тепер вони мають місяць, щоб підготувати машину до другого етапу, що вже у травні відбудеться у Кам’янець-Подільському. Окрім Чемпіонату з ралі, черкаський спортсмен Андрій Яроменко планує змагатися ще і в Чемпіонаті з автокросу

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .