Черкащанка раптово втратила свідомість: після 39 хвилин реанімації медики змогли повернути її до життя
Зараз вона в лікарні

38-річна жінка втратила свідомість і не дихає. Повідомлення про це надійшло в диспетчерську екстренки учора близько 19:30 години. Чоловік повідомив, що перед тим, як знепритомніти, жінка поскаржилася на різкий головний біль.

Про це повідомила речниця КНП «Обласний центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф Черкаської обласної ради» Ірина Назарок.

За вказаною адресою терміново виїхала реанімаційна бригада. В цей час диспетчер по телефону проводила медичний супровід, фахово пояснюючи, як правильно та в якій послідовності проводити реанімаційні заходи. Завдяки цим порадам родичі пацієнтки розпочали проводити серцево-легеневу реанімацію до прибуття бригади.

Прибувши, лікар та фельдшер провели розширені реанімаційні заходи. Після довготривалої реанімації, на 39 хвилині, медикам вдалось запустити серце жінки!

Дорогою до лікарні у автівці швидкої медики продовжили проводити інтенсивну терапію та штучну вентиляцію легень. З безперервним моніторингом життєво важливих параметрів організму пацієнтку доправили до Третьої Черкаської міської лікарні.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .