Чи буде «бігмордів» менше?

Черкащан дратує засилля політичної реклами на вулицях. Чи буде «бігмордів» менше, з’ясовували кореспонденти «Ільдани».

Офіційно президентська виборча кампанія стартувала 31 грудня. Але починаючи з жовтня розмістити свою комерційну рекламу на візуальних носіях, майже неможливо, всі площі зайняті. Їх розкупили три десятки кандидатів у президенти України, щоб показати себе виборцям у всій красі. На біл-бордах політики наклеїли свої фотографії оброблені у фотошопі, або політичні гасла, або таємничі написи з натяками.

Втім не всіх кандидатів на Черкащині зустрічають приязно. Наприкінці року  Опора повідомляла, що в обласному центрі невідомі намалювали на рекламі Євгена Мураєва, Юлії Тимошенко і Сергія Тарути провокаційні написи. Згодом знову зіпсували кілька бордів Тимошенко і Гриценка. Стабільну нетерпимість в Черкасах демонструють і до агітації колишніх поплічників Януковича, які нині ретранслюють в Україні пропоганду кремля. Їх агітація постійно заляпана фарбою. Хто саме псує рекламу з’ясовує поліція, однак політологи зізнаються, що засилля агітації на вулицях - людей трохи дратує.   

Підрахувати скільки точно грошей заплатили кандидати в президенти за білборди на Черкащині досить важко. Експерти кілька разів намагалися дізнатися прейскурант у рекламістів. Однак, агенції тримають у таємниці інформацію про кількість і вартість білбордів, які замовили для себе політсили. Знавці говорять що за політичну рекламу в масштабах області учасники президентських перегонів заплатять суму, яка сягає декількох мільйонів гривень. Чи зростуть ціни після 31 березня, коли політики всерйоз займуться парламентськими виборами, поки що не відомо. Але вже зараз ясно, що політичної реклами на наших вулицях менше не стане.           

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .