Близько 500 км доріг розчистили лісівники Смілянщини
Було задіяно 9 одиниць важкої техніки

Снігоборотьба триває: негода днями знову засипала Смілянщину. Населені пункти опинилися у справжньому сніговому полоні: ні пройти, ні проїхати… Господарі у власних дворах наполегливо працювали лопатами та мітлами, а от як бути із вулицями? Треба ж діставатися на роботу, до шкіл, дитячих садочків, магазинів, до автобусних зупинок. Та зрештою, і сам автобус має якось проїхати…

На допомогу приходять у таких ситуаціях усі небайдужі, хто має потрібну техніку. ДП «Смілянський лісгосп» у числі перших помічників, адже їх просити двічі не потрібно. Вони одразу за першим покликом вирушають у населені пункти звільняти дороги від снігу.

Так, за зимовий період розчищено від снігу близько 500 км доріг в населених пунктах та між ними, зокрема у селах: Мале Старосілля, Балаклея, Сунки, Буда Орловецька, Мельниківка, ст. Володимирівка, хутір Лісовий. Загалом було задіяно 9 одиниць важкої техніки (тракторів та грейдерів).

З вдячністю зітхнули жителі цих населених пунктів, адже завдяки зусиллям та підтримці лісівників життя не зупинилося, а продовжувало йти своїм плином.

     Тетяна Сліпченко, газета “Смілянські обрії”

 

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .