«Азот» прагне стягнути з водоканалу 27 млн грн боргу (ВІДЕО)
Аби місто без води не залишилось

Через фінансові негаразди на комунальному підприємстві «Черкасиводоканал» вимушені ще більше затягнути паски: працівники беруть відпустку без збереження зарплати, розглядається варіант часткового скорочення. 

За інформацією пресслужби водоканалу, це наслідки систематичного недофінансування, що викликане,  зокрема, недосконалою тарифною політикою, недоліками в чинному законодавстві. Тому «Черкасиводоканал» не в змозі своєчасно і в повному обсязі виконувати фінансові зобов'язання перед підприємствами-партнерами, серед яких і «Азот».

Через наявну заборгованість це приватне акціонерне товариство звернулося до Господарського суду з позовом про стягнення з  водоканалу 27 млн грн боргу за очистку міських стічних вод.

Підприємство вживає заходів, аби уникнути блокування рахунків через стягнення боргу в примусовому порядку. Адже тоді усі    кошти будуть вилучені для погашення заборгованості. Відтак водоканал не матиме можливості закуповувати реагенти, сплачувати за спожиту електроенергію тощо. Все це може призвести до суттєвого обмеження водопостачання мешканцям міста.

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .