Автовишку, вартістю майже два мільйони гривень, коштом міського бюджету придбали для КП «Міськсвітло»
Автовишку, вартістю майже два мільйони гривень, коштом міського бюджету придбали для КП «Міськсвітло»

Сучасну автовежу спільного виробництва України та Італії передали на баланс комунального підприємства «Міськсвітло». Подивитись на роботу механізму та  випробовувати апарат на зручність прибули й міські чиновники. Керівництво підприємства зауважує, з такою технікою їх співробітники стануть мобільнішими. Детальніше розповість Вікторія Чорнобривець.

Надійнана платформа, два пульти керування вежею та люлька, що може рухатися навколо своєї осі. Комунальне підприємство «Міськсвітло» отримало підсилення технікою, що здатна пришвидшити роботу спеціалістів із обслуговування вуличних ліхтарів. Так вважає заступник директора установи Павло Собко.

Така нова техніка, з його слів, буде працювати на підприємство, а не навпаки.

Механізм підйомника попередньо перевірив сам пан Собко, щоб упевнитися в його безпечності. Цього разу побачити спецавто у дії та побувати на висоті спробував заступник міського голови Юрій Ботнар. Та спершу запитуємо, чому підсилили саме це комунальне підприємство.

Після обговорення планів, чиновник вирішує на собі випробувати механізм. Техніка безпеки тут перш за все, і тільки після виконання необхідних процедур дають дозвіл на підйом.

Висоти стріли вистачає, аби замінити лампи ліхтарів у Долині троянд. І попри вітер конструкція впевнено тримається землі. Перевірку завершено, питаємо про враження від самого авто.

Зі слів міського голови Анатолія Бондаренка, комунальні підприємства Черкас, зокрема й «Міськсвітло», - це те, що належить громаді. І лише спільними зусиллями можливо дбати про своє майно.

Спецавто обійшлося місцевому бюджету у майже два мільйони гривень. У КП «Міськсвітло» кажуть, потрібно хоча б три такі вишки. Чи зможуть їх придбати для підприємства у цьому році, залежить від підтримки такої ініціативи депутатським корпусом та розподілу бюджету розвитку.

Теги:

Залишити коментар


Щоб залишити коментар потрібно авторизуватися .